Tuesday, January 7, 2014

ေရာင္ရမ္းမႈ မ်ားကို ေလ်ာ့ပါး သက္သာေစမည့္ အစားအစာမ်ား

0 comments
7.1.2014

ထိခိုက္ဒဏ္ရာ ရျခင္းကို ကိုယ္ခႏၶာမွ သဘာ၀ အတိုင္း တံု႕ျပန္ေသာ ျဖစ္စဥ္မွာ ေရာင္ ရမ္းျခင္း ျဖစ္သည္။အေမရိကန္ အစားေသာက္ႏွင့္ အာဟာရ ေဗဒ အစည္းအ႐ံုးမွ သုေတသီ Dr. Lauren Whitt ကအဆိုပါ ေရာင္ရမ္းျခင္းကို သဘာ၀အတိုင္း သက္သာေစမည့္ အစားအစာ မ်ားကို ေဖာ္ထုတ္ ႏိုင္ခဲ့သည္။အခ်ဥ္ဓာတ္မ်ားသည္ အသီးမ်ား ျဖစ္ေသာ လိေမၼာ္သီး၊ သံပုရာသီး၊ လိမြန္ သီး၊ ကဗၺလာသီး မ်ားက အင္တီေအာက္စီဒင့္မ်ား ျဖစ္ေသာ ဗီတာမင္စီႏွင့္ အီးတို႔ကို ေထာက္ပ့့ံ ေပးႏိုင္ သည္။အေရာင္ရင့္ေသာ အရြက္မ်ား၊ အစိမ္းေရာင္ အရြက္မ်ားက ဗီတာမင္ေက ႂကယ္၀ သျဖင့္ ေရာင္ရမ္းမႈတြင္ အသံုး၀င္သည္။ခရမ္းခ်ဥ္သီး၏ အနီေရာင္ျခယ္ အာနိသင္ လူကိုပင္းက အစြမ္းထက္ေသာ ဓာတ္တိုး ဆန္႔က်င္ အာနိသင္ ရွိေပသည္။ ဆယ္လမြန္ငါး ေရာင္ ရမ္းျခင္းကို ေလ်ာ့ပါး ေစေသာ အိုမီဂါ၃အဆီ ဓာတ္ကို ေထာက္ပံ့ ေပးႏိုင္သည္။အဆိုပါ အစားအစာ မ်ားကို ေန႔စဥ္ ပံုမွန္ စားသံုးေပးျခင္းသည္ ေရာင္ရမ္းမႈကို ေလ်ာ့ပါးေစၿပီး ေရာင္ရမ္းမႈ၏ ေနာက္ဆက္ တြဲ ျပႆနာျဖစ္ေသာ ေလျဖတ္ျခင္း ၊ေသြးတိုးျခင္းႏွင့္ ကင္ဆာ ေရာဂါမ်ားကို ကာကြယ္ ေပးႏိုင္သည္။

သက္ႏွင္း
Ref: ANI

Leave a Reply

 
Shan News © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here